Четвер, 18.04.2024, 05:27
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 6 » Життя у стилі Еко
15:06
Життя у стилі Еко

Перша спеціалізована виставка-ярмарок органічних, екологічно чистих товарів, інновацій і послуг для гармонійного життя відбулась 5-го вересня 2015 року на території Сумського національного аграрного університету.

Туристичний кластер Посулля, спільно з Спілкою розвитку Сільського зеленого туризму, презентували гостям виставки можливість екологічного відпочинку в Сумській області. Нажаль, багато хто із сумчан, не звикли відпочивати в себе вдома, але нам є що показати. ТК Посулля, обє'днав в цьому напрямку підприємців області, які займаються разними напрямками діяльності, але так чи інакше обслуговують наших туристів. Потенціал кластеру, дозволяє відпочити як дорослим, так і маляткам. Екологічни страви які пропонують участники кластеру, задовольнять будь який смак. Особливістю кластера, є можливість відпочити у нас як тим хто звик відпочивати з екскурсійною групою, так і тим, хто відпочиває самостійно. Кожен сам обирає де, як, і коли відпочити. Гості виставки мали можливість не тільки ознайомитись з роботою кластеру, але і скуштувати домашні сири, та інші страви властного, домашнього виробництва.

Під час заходу відбулась низка презентацій, «круглих столів», а також концертна програма майстрів художньої самодіяльності, розваги для дітей.

Програмою виставки було передбачено огляд тематичних експозицій: «ORGANICFOOD&PRODUCTS» (органічні та біопродукти, напої), «ЕСO CHILD& PRODUCTS» (продукти для дитячого харчування), «ЕСO VET&LAB» (екозасоби для профілактика та лікування хвороб тварин), «ЕСO FARMER» (екофермерство, органічне землеробство, органічні та мінеральні добрива, засоби захисту рослин), «ЕСO MEDICAL&LAB» (екопрепарати для здоров’я людини), «ЕСO DRESS» (екоодяг та взуття), «ЕСO BEAUTY» (органічна парфумерія та косметика), «ЕСO CLEAN HOUSY» (органічні товари для дому), «ЕСO CHILDHOOD» (органічні товари для дітей), «GREEN OFFICE» (екоофіс), «ЕСO HOUSE» (екожитло), «ЕСO LIFESTYLE» (екомеблі та аксесуари), «ЕСO TOURISM&GREEN TOURISM» (екотуризм).


Видео

Переглядів: 885 | Додав: ZDA | Теги: ТК Посулля, Сільський туризм, еко сумщина 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: