П`ятниця, 03.05.2024, 11:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 23 » «Слобожанський міст - 2015» зібрав найбільшу кількість учасників, в тому числі - Туристичний кластер Посулля!
15:01
«Слобожанський міст - 2015» зібрав найбільшу кількість учасників, в тому числі - Туристичний кластер Посулля!
Сумська торгово-промислова палата відсвяткувала 20-річний ювілей. 
Свій День народження відзначили активно і по-діловому – у рамках Дня Європи в Україні провели щорічну Міжнародну універсальну виставку «Слобожанський міст — 2015» 
та виїзне засідання Міжнародного трейд-клубу в Україні. 
За дванадцять років існування цей міжнародний форум товаровиробників та надавачів послуг став місцем укладання партнерських угод для сотень українських і закордонних підприємств. Перша виставка відбулася у 2004 році, а вже у 2007-му за її запровадження та проведення Сумська торгово-промислова палата отримала визнання в номінації "Товари та послуги" у рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України". 2008 року Міністерство економіки України офіційно присвоїло виставці статус "міжнародна", бо серед її експонентів – представники не лише близького, але й далекого зарубіжжя. Не випадково, що у ювілейний для палати рік виставка зібрала найбільшу кількість учасників. Свою продукцію та послуги презентували більше 50 підприємств та організацій різних галузей: від «важковаговиків» місцевої промисловості – металургів, будівельників, до представників легкої і харчової промисловості, сільського господарства, освітніх закладів, фінансових, юридичних установ і навіть національних об’єднань Сумщини та майстрів народних промислів. Завітали і сусіди-білоруси – члени Гомельської торгово-промислової палати та представники підприємства “Гомсельмаш”.
Переглядів: 987 | Додав: ZDA | Теги: Посулля, Сільський туризм, туристичний кластер, Слобожанський міст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: